tag:blogger.com,1999:blog-7905872186360879638.post7542208075779551120..comments2024-02-26T04:35:16.382-05:00Comments on Dolce Fooda: Urban Gardening in Baltimore, part 3 (Cucumber)Dolce Foodahttp://www.blogger.com/profile/10177782926420711110noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7905872186360879638.post-80678192112940493242012-08-31T13:04:04.338-04:002012-08-31T13:04:04.338-04:00Potpuno se slažem s ovim o krastavcima, obožavam s...Potpuno se slažem s ovim o krastavcima, obožavam svježe krastavce. Salatu radim samo od krastavaca (ako dodam rajčice ili paprike itd., ja ih ne jedem, ja izaberem samo ploške krastavaca, a rajčice i paprike nek jede tko hoće). A jako volim i svježe krastvace s vrhnjem, to bih jela svaki dan! Istina je da ne postoji puno recepata u kojima krastavci igraju glavnu ulogu, ali ima nekih recepata u kojima su krastavci termički obrađeni - takvi krastavci mi se nikao ne sviđaju! Probala sam juhu od krastavaca - u kojoj su krastavci kuhani, to je bio čistu užas. Donekle mi se svidjela juha od vrhnja ili jogurta koja se jede dobro ohlađena, i u koju sam ja umiješala svježe, nekuhane krastavce (iako imam i recept za juhu od vrhnja s kuhanim krastavcima - probala sam, nikako mi se nije svidjelo!). <br />Po uzori na neki recept s interneta ili časopisa probala sam puniti krastavce i onda ih zapeći - meni se ni to nije svidjelo - radije se držim svježih krastavaca na salatu ili s vrhnjem.Sanela Malloryhttps://www.blogger.com/profile/01996437884012385465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905872186360879638.post-54165489705585450512012-08-10T06:54:58.309-04:002012-08-10T06:54:58.309-04:00Hvala! Ima ga u Veru, ali mi on nije blizu.Hvala! Ima ga u Veru, ali mi on nije blizu.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905872186360879638.post-24106329836060790472012-08-08T22:29:49.468-04:002012-08-08T22:29:49.468-04:00Probaj extra kiselo mleko... grcki jogurt je masni...Probaj extra kiselo mleko... grcki jogurt je masniji i gusci od naseg obicnog kiselog mleka.Dolce Foodahttps://www.blogger.com/profile/10177782926420711110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905872186360879638.post-64260708000312138182012-08-08T22:28:45.581-04:002012-08-08T22:28:45.581-04:00Na poslednjoj slici je krastavac-kapitalac:)Na poslednjoj slici je krastavac-kapitalac:)Dolce Foodahttps://www.blogger.com/profile/10177782926420711110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905872186360879638.post-72747329632419243352012-08-07T14:43:07.280-04:002012-08-07T14:43:07.280-04:00Baš je cool taj šef. Nisam još probala grčki jogur...Baš je cool taj šef. Nisam još probala grčki jogurt. Da li bi naš jogurt mogao ili pak pavlaka?J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905872186360879638.post-71086975388615056102012-08-07T12:49:07.775-04:002012-08-07T12:49:07.775-04:00zadnja slika mi je najslađa :)
ja volim i krastavc...zadnja slika mi je najslađa :)<br />ja volim i krastavce (svježe i ukiseljene) i rajčice podjednako. Ove svježe krastavce najčešće jedem na salatu: sa kiselim vrhnjem, sol, češnjak i malo kopra.<br />Super od chefa što ti je dao recept :)Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.com